Zoekt u iets bijzonders voor uw basisschool, (kinder)ziekenhuis of verpleeghuis?

De Verhalenhoed komt naar u toe!

 

foto verhalenhoed

 

verhalenhoed gedicht links

De VerhalenhoedZoekt u iets bijzonders voor uw basisschool,
(kinder)ziekenhuis of verpleeghuis?


Yvonne Mulder vertelt vrolijke en herkenbare verhalen, al dan niet op rijm, voor kinderen van 4 tot 12 jaar, van groep 1 t/m 8. Zij leest ook voor in 
verpleeghuizen, soms samen met een kleuterklas.
Op de verhalenhoed zitten beestjes en poppetjes, die met klittenband bevestigd zijn en die de kinderen af en toe mogen 'plukken'.

De verhalen worden ingeleid met een groepsgesprek en lokken eigen verhalen van de kinderen uit. Want na de verhalen van Yvonne mogen ze iets van de hoed plukken of een kaartje pakken uit de gouden wonderdoos en daarover zelf een verhaal vertellen.
De verhalen zijn interactief, met muziekinstrumentjes, vlinders,
spookjes en kabouters.

De Verhalenhoed met 15 verhalen op rijm voor kinderen van 4 tot 12 jaar is nu in 3 talen verschenen: in het nederlands, engels en duits. De kleurrijke tekeningen bij de verhalen zijn door basisschoolleerlingen gemaakt. De aanleiding voor deze uitgaven zijn de workshops voor de FloriadeKids van de wereldtuinbouwtentoonstelling De Floriade, die eenmaal in de tien jaar gehouden wordt. Ditmaal in Venlo, van aprll tot oktober 2012.

De boekjes zijn voor € 7,95 ex verzendkosten te koop via deze website, fa. Leurs in Venlo en op de Floriade, boekhandels De Traverse in Son, De Paperas in St.Oedenrode, Bruna in Horst a/d Maas en Nawijn & Polak in Apeldoorn. Bovendien in Aardbeienland in Horst, De Vakman in St.Oedenrode en B&B De Oude Pastorie in Swolgen. Vanaf juni ook te bestellen via de boekhandel.

Ook via de websites www.fotodevakman.eu en www.deoudepastorie.nl kan De Verhalenhoed besteld worden. 

ISBN: 978-90-807353-0-9  NUR-code 200 (nederlands)

ISBN: 978-90-807353-4-7  NUR-code 200 (duits)

ISBN: 978-90-807353-5-4  NUR-code 200 (engels) 
 

 

 

 

 

verhalenhoed gedicht rechts

 

 Wat kunt u verwachten?

 Interactieve verhalen en versjes, veelal op rijm, die de kinderen prikkelen om mee te doen en ook zelf een verhaal te vertellen.

 

Alle verhalen zijn ook in het Engels en Duits geschreven.

  

PERSBERICHTEN

 

Artiekel Forum

Artiekel Nrc