Wat gebeurde er zoal de afgelopen jaren?


Van januari 2015 tot januari 2017 schreef ik een wekelijkse column in het weekblad FORUM met de titel Lichtpuntjes. Deze columns verschijnen nu in boekvorm bij Uitgeverij AquaZZ. Met verrassende foto's en met een aantal nieuwe columns. De presentatie is op 22 oktober 2017 om 16:00 uur tijdens een Orgelconcert in de Genovevakerk in Son en Breugel. Na afloop van het concert kan het boek, al dan niet gesigneerd, tijdens een feestelijke bijeenkomst aangeschaft worden. Naast de 'gewone' uitgave is er een beperkte oplage met een speciaal boekomslag. De meerprijs hiervan komt ten goede aan de Talent Foundation Peter van Tilburg.

Wie dit leest is van harte WELKOM.

 

Als gastredacteur van Weekblad Forum schreef ik in september 2017 een artikel over de Sonse gele Sonnebanken, die als kanariepietjes opduiken in het Son en Breugelse groen. Toegepaste kunst waar je ook nog op kunt zitten. Een uniek project dat nergens anders te vinden is. Zes inwoners gaven, gezeten op een van de bankjes, hun al dan niet gezouten mening. Dank je wel Imke Segers, pastor Piet Bakermans, Cees Laas, Thea Hoefsloot, Rien Schalkx en Theo Verhoeven. Bekijk de foto's en lees het hele artikel op www.weekbladforum.nl .

 

Op zondag 5 februari 2017 werd het 25 jarig jubileum van de Talent Foundation PvT (voorheen Peter van Tilburg Fonds) gevierd met een concert van Carel Kraayenhof in ht theater van Piet Hein Eek in Eindhoven. Zie www.talentfoundation.nl .

 

In 2016 maakte ik met mijn drie dochters een bijzondere reis naar de Verenigde Staten. Na een paar dagen New York, waar ik een aantal authentieke documenten uit 1960 heb overgedragen aan de American Field Service (AFS) ging de reis naar Meadville Pennsylvenië waar ik in 1959 / 1960 een jaar studeerde. Het was een feest om oude klasgenoten te ontmoeten en mijn ervaringen te kunnen doorgeven aan mijn dochters.

 Terug